A518 MINIGUARD

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

A518 MINIGUARD

Be the first to review this product

Availability: In stock

Excl. Tax: Deprecated functionality: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/cbmro/public_html/lib/Zend/Locale/Format.php on line 302 Incl. Tax: Deprecated functionality: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/cbmro/public_html/lib/Zend/Locale/Format.php on line 302
Add Items to Cart

Quick Overview

A518 MINIGUARD este destinat monitorizarii a 48 intrari digitale si realizeaza urmatoarele functii :• declansarea unei alarme acustice (buzzer) si a unei alarme vizuale (led superbright) în cazul în care se descopera o intrare care are un nivel necorespunzator. Declansarea alarmei se face dupa un timp programabil, specificat de beneficiar pentru fiecare intrare in parte.• memorarea a 20 de alarme declansate anterior, care pot fi vizualizate de catre utilizator. Se poate astfel vizualiza : intrarea care a generat alarma respectiva, data si momentul la care a fost reparata alarma respectiva, durata (în minute) necesara repararii defectiunii.• afisarea orei curente, cu posibilitate de modificare

Product Description

A518 MINIGUARD este destinat monitorizarii a 48 intrari digitale si realizeaza urmatoarele functii :


•   declansarea unei alarme acustice (buzzer) si a unei alarme vizuale (led superbright) în cazul în care se descopera o intrare care are un nivel necorespunzator. Declansarea alarmei se face dupa un timp programabil, specificat de beneficiar pentru fiecare intrare in parte.
•    memorarea a 20 de alarme declansate anterior, care pot fi vizualizate de catre utilizator. Se poate astfel vizualiza : intrarea care a generat alarma respectiva, data si momentul la care a fost reparata alarma respectiva, durata (în minute) necesara repararii defectiunii.
•    afisarea orei curente, cu posibilitate de modificare.

A518 MINIGUARD este format din doua automate care comunica între ele prin protocolul RS485. Unul dintre automate este master si are rolul de a monitoriza intrarile digitale, iar celalalt este slave si primeste de la master toate informatiile prin RS485.

Schema de ansamblu a celor doua automate este data în figura urmatoare

 


Download detalii tehnice: